back ?

Colouring Competition: at the top of this page you'll find the winners of the colouring competition. This was the objective in Dutch:

 

Transgressie (het verleggen van grenzen) heeft vaak een negatieve bijsmaak; het overtreedt, vernielt of doorbreekt. Maar transgressie heeft ook positieve aspecten: het ondervraagt bestaande systemen en regels en kan alternatieven aandragen. De Vakbond voor Transgressie (VvT) is opgezet om deze vorm van transgressie te stimuleren. Verandering is volgens de VvT alleen mogelijk wanneer we ons opnieuw verhouden tot de wereld om ons heen, door binnen de lijntjes, buiten de lijntjes te kleuren.

 

BINNEN DE LIJNTJES, BUITEN DE LIJNTJES KLEUREN, DAT IS DE KUNST!

 

Denk aan een verkeersbord: je hebt ooit geleerd wat hij betekent, maar wie heeft dat bord ooit bedacht en vanuit welke gedachte? Volgens de Vakbond is het de kunst om dit soort basisvragen te (blijven) stellen om zo na te kunnen denken over wat er nog meer mogelijk is.

 

De VvT nodigt je graag uit om je innerlijke grensverlegger te ontwaken: op de achterkant van deze poster vind je een kleurplaat. Het doel is om binnen de lijntjes, buiten de lijntjes te kleuren. Wat dat betekent en wat dat teweeg brengt, dat bepaal jij.

 

WAT KUN JE WINNEN?

 

De kleurplaten zullen beoordeeld worden door een subversieve jury. De winnaar ontvangt de Grensverlegger van het jaar 2016-award en een bijhorend cadeau.

 

Underneath you'll find a few of the submitted coloring pictures. One will be selected and it's maker will be appointed 'Grensverleggerd van het Jaar 2016' and he or she receives an award.

 

At the bottom of this page you can see the colouring picture. You can also download the colouring picture directly trough these links:

Download the PDF

Download the JPEG

 

More about the VvT: www.vakbondvoortransgressie.org